Kiimainen nainen eroottinen novelli

kiimainen nainen eroottinen novelli

Oli yksi heikkous, josta vain Illu tiesi: Elina ei voinut vastustaa treenattuja vatsalihaksia ja niiden pinnalla näkyvää miehekästä karvoitusta.

Se se oli alun perin kiinnittänyt hänen huomionsa Illussa, tuo seksikäs ja sormien alla niin pehmeältä tuntuva turkki, joka kaareutui kosteana alaspäin kohti selvästi muistoja kookkaampaa farkunedustaa. Lukioaikainen postikorttimaisema mielessä oli paljon viattomampi kuin tämä uros tässä ja nyt. Silloin häntä katsellut nuori mies oli vain pojanvesseli, vaikka miehiset tunnusmerkit olivatkin hyvin kehittyneet.

Sen kesän jälkeen hän ei muistanut nähneensä yhdelläkään kollilla valkoisia uimahousuja, jotka vesi teki läpinäkyviksi….

Ei tolla Illulla ole mitään paikannusvehjettä, eli turisti saa taas olla kartturina, Ella hymähti. Elina päätti saman tien harrastaa toistakin menneiden aikojen syntiä ja kaivoi laatikosta tupakat esiin. Kun Illulle kävi ilmi, että miehesi pelaa samassa joukkueessa, hän päätti ottaa selville mikä teidän parisuhteen tilanne oikein on. Voi niitä öiden lukumäärää, mitkä Ilmari on etsinyt netistä kaikkea sinua koskevaa tietoa.

Siksi pettäminen ei kuulema ole pettämistä. Lennot on ostettu, eli te ajatte lentokentälle. Minä jään tänne, ja annan Ramin ymmärtää mutta en ymmärrä antaa tai jotain sellaista, Ella nauroi silmät kyynelissä. Ella otti pian ex-rouvaksi muuttuvan vaaleaverikön kasvot omiinsa ja suuteli sitten lämpimästi toisen huulia. Se oli hellä, rakkaudellinen ja kaiken hyväksyvä hetki.

Muutaman vuoden sumu katosi, ja nainen näki kirkkaasti sen, mitä ei ollut matkan varrella uskaltanut myöntää. Hänen aviomiehensä oli ihkaelävä ääliö ja kertakaikkinen kusipää. Valojen sammuttua talossa kuului tuhinaa kolmesta eri kerroksesta. Hiljaisuuden rikkoi aamuyöstä natisevat askeleet rapussa, jotka nousivat kohti työhuonetta. Päivi puisteli hymyillen päätänsä ja sanoi, ettei uskalla moista retkeä luvata. Vastasin, että veneilen joka tapauksissa laiturillesi ja toivon todella, että otat kutsun vastaan.

Kun sitten illalla ajoin veneellä laituriin niin Päivi oli onnekseni eväskori ja saunavarusteet mukanaan lähdössä matkaani. Kun pääsimme mökille, oli laiturilla mökin omistava serkkuni Kari meitä vastassa. Nainen katsoi ihmeissään tummaa, isokokoista serkkuani ja sanoi, että hän luuli minun olevan yksin. Minä vastasin, että sanoin olevani liikkeellä ilman naisseuraa, mutta onhan toki tämän mökin isäntä, serkkuni Pekka täällä myös.

Nousin veneestä ja tunsin Karin katseen nuolevan kesämekon peittämää vartaloani ja hänen vahvan otteensa kun auttoi minua vähän keikkuvasta veneestä turvallisesti laiturille. Kiljahdin ja eväskori heilahti. Kari nappasi otteen ympäriltäni ja veti minut tukeville laiturilankuille. Tuo todella iso mies naurahti että pikkurouva taitaa olla kova kiljumaan ja hieraisi isolla kädellään pakaraani. Sitten Kari vielä sanoi, että katsotaan yhdessä Pekan kanssa paljonko tästä tammasta ääntä lähtee.

Minua ihan nolotti ja hävetti, mutta samalla aloin kyllä kuumentua. En ollut tällaista koskaan kokenut enkä edes ajatellut, mutta niin vain olin siinä kahden vieraan miehen kanssa.

Kari ohjasi meidät kesämökin kuistille, jossa hän tarjosi meille kuohuviiniä ja mansikoita. Jännitykseni alkoi pikku hiljaa muuttua kiinnostukseksi ja kiimaksi. Kun Kari sitten kertoi saunan olevan lämmin. Rantasaunan kammarissa riisuimme ja huomasin miten kiinteästi Kari katsoi minua kun riisuin kiusoittelevan hitaasti vaatteeni. Täytyy myöntää, että myös minä katselin uteliaana millainen kalu Karin housuista paljastuu. Tilanne kiihotti näkjään myös Karia, sillä hänen housuistaan ponnahti esiin lähes täydessä seisokissa oleva kalu.

Kalun varsi oli paksujen, sinertävien verisuonien kirjoma ja terska oli todella iso muuhun kaluun verrattuna.

Katseeni kiintyi myös Karin palleihin, sillä ne olivat aivan valtavat ja huomasin miettiväni, millainen spermalasti noista vehkeistä mahtaakaan lähteä. Saunan lauteilla miehet ohjasivat tietysti minut teidän väliinsä istumaan. Miehet ottivat hyvät löylyt ja hetkessä olin ihan hikinen ja jouduin kumartumaan kun en ole noin koviin löylyihin tottunut. Kari katsoi minua ja puhui Pekalle kuin en olisi siinä ollenkaan.

Ootko sinä Pekka jo päässyt panemaan tätä kaupunkilaisrouvaa Kari kysyi. Pekka naurahti vain ja laittoi kätensä omistavasti harteilleni ja hieroi niskaani. Pekka ehdotti uimaan menoa, mutta Kari sanoikin Pekalle että mene sinä vain edellä uimaan ja siellä on rantavedessä kaljakori kylmenemässä, tuo meille oluet tullessasi.

Saman tien kun ovi menei Pekan takana kiinni tunsin miten Karin koura tarttui tukkaani ja hän alkoi painaa päätäni syliinsä. Kauhean kuuma, minäkin voisin mennä sinne uimaan.. Kari kuitenkin sai minut kiinni pesuhuoneessa, otti tiukasti kiinni lantoistani ja painoi kalunsa peppuani vasten.

Otin kiinni kalusta ja ohjasin sen kohti kiimaista pilluani…. Pekka kertoi myöhemmin, että häntä alkoi naurattaa, kun hän uimalenkillään kuuli miten saunalta alkoi kuulua minun rytmikkäät kiljahtelut.

Pekka jäi laiturin penkille pyyhe lanteillaan juomaan puoliviileää saunaolutta. Hetken päästä tulin saunan terassille ja ilkialastomana ja aloin kipittää rantapolkua laiturille. Kun kuljin Pekan ohitse ja solahdin veteen, niin hän toki huomasi miten reisiäni pitkin valui paksu valkoinen virta.

Huuhtelin vedessä spermaa pois reisiltäni ja ajattelin että onpa Pekan serkku aikamoinen siitosori.. Kari tuli hetken päästä hyväntuulisana ja jäi siihen penkille Pekan vieraani istumaan, He katselivat minua kun uin kierrosta järvellä. Nostin peppuani tuon toteamukseni jälkeen, tartuin kädelläni mieheni kalusta kiinni ja ohjasin sen pimppani aukolle. Laitoin silmäni kiinni ja huokaisin nautinnosta, kun painoin lantiollani Miksun rakkauden seipään liukkaaseen vakooni ja aloin jälleen haaveilla Kaikki alkoi pari kuukautta aikaisemmin, kun mieheni kertoi ohimennen, että hän on tutustunut yliopistolla mukavaan ulkomaalaiseen opiskelijaan.

Kohtasimme Johnin eräänä päivänä kadulla, jolloin mieheni esitteli meidät. Tuo mies oli varsinainen komistus ja juuri sellainen iso, määrätietoinen ja huumorintajuinen alfauros, jollaisesta jokainen nainen haaveilee märissä päiväunissaan.

Johnin miehekäs olemus ja valloittava hymy alkoivat tulla yhä useammin ajatuksiini, vaikka kuinka yritin hänet mielestäni karkottaa. Voi kuinka ihanan syntisen kiihottavaksi oloni muuttui, kun aloin lopulta haaveilla yhä useammin seksistä tuon yönmustan uroksen kanssa. Olemme aina höpöttäneet mieheni kanssa sängyssä kaikenlaista pikkutuhmaa, joten rohkaisin lopulta mieleni ja kerroin hänelle fantasiastani.

Miksu ei pahastunut, sillä mitä pidemmälle menin noissa puheissani, sitä kuumemmaksi seksimme muuttui. Mieheni kysyi yllättäen eräänä iltana rakastelumme aikana, että entäpä jos hän kutsuisi Johnin luoksemme. Olin hieman hämmästynyt tuosta ehdotuksesta, ottaen huomioon nuo kertomani kuumat seksifantasiat. Luulin kuitenkin tuota esitystä tuolloin vain sänkyhöpinäksi, joten jatkoin hänelle, että jos hän on tuollaista suunnitellut, alan heti katselemaan jotain naisellista päällepantavaa ja laittaudun muutenkin vierastamme varten viimeisen päälle.

Totesin vielä miehelleni lopuksi, että jos noin menettelen, viettelen hänet ja teen hänen kanssaan tietysti kaiken, mistä olen höpöttänyt. Tuon jälkeen Miksu tarttui minua päättäväisesti kädestä ja sanoi, että nyt mennään. Mieheni avasi keittiön oven ja minä astuin jännittyneenä hänen edellään huoneeseen. John odotti meitä pöydän ääressä.

Hänen kasvoilleen levisi tuo valloittava hymy, johon olin ihastunut heti ensinäkemällä. Hän nousi seisomaan ja katsoi minua samettisilla, yönmustilla silmillään. Tunsin, miten polviani heikotti, kun tuo älyttömän komea ja voimakasraaminen mies puristi tiukasti kättäni tervehdyksen aikana. Johnin katse viipyi hetken aikaa säärilläni, ennen kuin hän ojensi kohteliaasti tuolin minulle. Saumasukilla on ihmeellinen vaikutus miehiin, ajattelin kun istuuduin häntä vastapäätä.

Mieheni laittoi kahvin tulemaan ja istui lopulta vierelleni. John vilkaisi miestäni ja siirsi sitten katseensa minuun ja sanoi: Tunsin miten pienoinen puna kohosi kasvoilleni, tuon kohteliaisuuden seurauksena, joten kevensin hiukan tunnelmaa ja lohkaisin naurahtaen: Molemmat miehet yhtyivät nauruuni. John katsoi Miksua päätä puistellen ja sanoi, että vaimosi taitaa olla melkoinen pakkaus. Nousin pöydästä ja avasin pakastimen, josta otin pussillisen korvapuusteja.

Huomasin, miten John katsoi jälleen peppuani ja sääriäni, kun laitoin pullat sulamaan mikroon. Yht'äkkiä tunsin, miten mieheni loppu spermat valahtivat sisältäni, joten suuntasin askeleeni kiireesti kylpyhuoneeseen. Pujotin stringit yltäni ja vaihdoin puhtaat tilalle. Kohentaessani meikkiäni mietin kuumeisesti, kuinka pitkälle Miksu on valmis leikissämme menemään. Miksu oli ottanut sillä aikaa korvapuustit mikrosta ja kattanut pöydän. Menin tiskikaapille ja kurottauduin ottamaan mehukannun ja lasit esille.

Huomasin vasta laskiessani kannun tiskipöydälle, että vieraamme näki varmaankin mukavan vilahduksen.

kiimainen nainen eroottinen novelli Nainen kertoi sitten olevansa lenkistä niin kuumissaan, että hän käy pulahtamassa järvessä sillä aikaa kun kahvi valmistuu. Siispä ahdas pillu pillu taas, kun äiti kysyi kuka haluaa mennä pesemään, nappasin pyykkikorin, lukion kurssikirjan ja lähdin. Hän siveli reisiäni ja levitti pillumehuani pitkin ihoani kuin öljyä. Voi niitä öiden lukumäärää, mitkä Ilmari on etsinyt netistä kaikkea sinua koskevaa tietoa. Perseposket painoivat kiveksiäni ihanasti. Pulssini hakkasi varmaan kahtasataa, enkä todellakaan tiennyt, tarkoittiko Maisa tuolla eleellään mitään.

0 thoughts on “Kiimainen nainen eroottinen novelli

Leave a Comment